2010. október 15., péntek

Sziasztok, Drága Idelátogatók! :)

Ez a blog nemrégen nyílt csak meg, noha a történetet alapötlete immáron kerek egy éve megszületett.
Bizony-bizony, így történt ez, amikor is egy messzi-messzinek nem mondható galaxisban – ami körülbelül kimerül a SZIG kapuin belül –, két mindenre elszánt leányzó kitalált egy történetet.
Azt amúgy el is kezdtük akkor írni – kerek öt sorig jutottunk! –, majd immáron egy év után végre teljesen támadásba lendültünk a betűk ellen. Bizony, így van ez most is.

Szóval, lényeg a lényeg, hogy a történet körülbelül a sokak által közkedvelt Edward Cullen névre hallgató csillogó vámpírfiú története lesz. Aha, csak nem ilyen egyszerűen... Az egész abban a korban fog játszódni, amikor még Edwardot Edward Anthony Masennek hívták, és nem csillogott a napon. Nem volt több egy puszta kertészfiúnál.

Itt mondanánk el, hogy a történet teljesen fiktív. Nem teljes mértékben követi azokat a dolgokat, amelyeket megtudunk Edwardról a kötetekből. Így például nem Chicagóban játszódik a történet, hanem a Wisconsin megyei Racine városában.

Körülbelül hetente tervezünk frissítést. A fejezetekről még annyit, hogy felváltva írjuk meg őket. A páros számúakat Rhea írta, a páratlanokat pedig Ruth.

Nos, nem is szaporítanánk tovább a szót, a lényeg annyi, hogy jó olvasást a későbbiekben, reméljük, hogy legalább feleannyi szórakozásotok lesz az olvasásban, mint nekünk az írásban! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése